Hedendaagse & Culinaire etiquette, met degustatie

Hedendaagse en Culinaire Etiquette Workshop: incl. degustatie van 2 glazen wijn en 4 stukjes biologische boerderijkazen

Een mooie gedekte tafel of etentje volgens de regels van de etiquette kan een bron van geluk zijn.
Franky frist de gedragsregels opnieuw op:
Hoe ontvang ik mijn gasten? Hoe hou ik mijn glas vast? Wie zit waar aan tafel? Wat is een gepast geschenk voor de gastheer of –vrouw ? Hoe leg ik mijn bestek op tafel ? GSM- en kledingetiquette?

Op een ludieke manier zet Franky alle regeltjes op een rij.

Praktisch:
* Datum: zaterdag 6 december 2025
* Plaats: OC Mandelroos | Gemeenteplein 1 | 8780 Oostrozebeke
* Start: 15 u.
* Duurtijd: 2 uur
* Prijs: € 25/pp, incl. degustatie: 2 glazen wijn en 4 stukjes biologische boerderijkazen met stokbrood
* Max. 30 deelnemers
* Lesgever: Franky Malbrancke, technisch adviseur en docent 'Ter Duinen, Koksijde'

Info? vamo.cultuur@gmail.com

Tickets

V@MO culinair etiquette   (Resterend : 14)
25,00